Comanda rapid: 0771 558 426  

Salut! Cauti piese auto?

Cauta aici numai dupa codul piesei. Nu stii codul piesei? Nici o problema, te ajutam noi. CLICK AICI

Showroom Automobilus.ro

Vrei sa-ti ridici comanda plasata pe site? Sau poate vrei sa vii si sa discuti cu un specialist Automobilus care sa te ajute si sa-ti gaseasca cele mai bune variante pentru masina ta?

ATENTIE! Incepand cu data de 01.07.2020, magazinul nostru se muta intr-o noua locatie din str. Prelungirea Ghencea nr 65B, parter, langa restaurantul Allegria si langa BCR, sucursala Prelungirea Ghencea.

Va asteptam in noua locatie cu vopsele auto, polishuri, accesorii, uleiuri si piese auto. Spatiul va fi unul mult mai generos ce ne va permite sa va oferim servicii si mai bune decat pana acum.

Datorita acestei mutari, exista posibilitatea sa apara intarizieri in livrarea produselor in perioada 22.06-06.07, motiv pentru care ne cerem scuze.

Vino in magazinul nostru situat in str. Prelungirea Ghencea nr 65B, parter din cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti. Daca ai Waze sau Google Maps instalate pe telefon, cauta dupa "automobilus" si vei ajunge fix in fata magazinului. Daca intrii de pe telefon si ai Waze instalat, da-i click aici Locatie automobilus.ro pe waze 

Daca alegi sa iti comanzi piesele din magazin si doresti sa astepti livrarea lor de la depozit (de regula dureaza 1-2 ore), iti oferim o cafea din partea casei! 

Programul nostru este de luni pana vineri intre 09:00 si 17:00. Telefon contact: 0771 717 363